• Plussforsikring ny mobil dagen etter

Med Plussforsikring slipper du å bekymre deg

Hvis uhellet er ute, får du erstattet mobilen allerede neste dag.
Med SWAP Plussforsikring er du fullt dekket dersom mobilen skulle bli ødelagt, mistet eller stjålet

Skjermforsikring følger med når du kjøper mobil med SWAP. Går mobilen i bakken og knuser, slipper du dermed unna med skrekken – og en egenandel på 500 kroner.

Men hva om mobilen blir helt ødelagt, mistet eller stjålet?

Nå får du SWAP Plussforsikring inkludert de første 3 månedene når du kjøper ny mobil med SWAP, og du kan senke skuldrene i visshet om at mobilen din er forsikret mot alle skader, uhell og tyveri. Har du Plussforsikring, får du også en tilsvarende mobil allerede neste virkedag hvis uhellet er ute.

Fikk mobil levert på døra i Paris

Nikolai ble ranet, men hadde heldigvis SWAP Plussforsikring

Nikolai Refshal Hansen ble ranet i Paris. Han hadde Plussforsikring, og fikk ny mobil dagen etter.

SWAP Plussforsikring gjelder i hele Europa – heldigvis for Nikolai Refshal Hansen.

I fjor kjøpte Nikolai en iPhone 6 med SWAP og Plussforsikring. Litt senere, en dag han var ute og gikk i Paris, der han studerer, kom det plutselig tre-fire karer gående mot ham.

– De ropte og pekte på fransk, og jeg skjønte at de vil ha mobilen, bankkortene mine og kamera. Så tok de alt, bortsett fra husnøkkelen – den hadde jeg heldigvis i brystlomma, har Refshal Hansen tidligere fortalt til Online.no.

Selv om de tok mobilen, fikk Nikolai meldt fra om ranet til Telenor samme ettermiddag. Og i 14-tiden dagen etter, kom et bud på døra med en tilsvarende iPhone 6s.

Inkludert i Yng

Er du mellom 18 og 28 kan du ha Telenor Yng. En av fordelene med abonnementet, er at SWAP Plussforsikring er inkludert.

Med andre abonnementer får du Plussforsikring for 59 kroner i måneden. Som med skjermforsikringen er det en egenandel på 500 kroner ved første skade.

Har du mobil kjøpt med SWAP, kan du enkelt aktivere Plussforsikring. Ellers kan du legge til forsikringen når du kjøper ny mobil med SWAP.

Populært på Online.no nå: